Forsåker Rehab i Mölndal

Kontakta oss på vårdcentralen, BVC eller rehab

Det är inte alltid enkelt att söka hjälp från vården, men vi på Forsåker Rehab vill göra det så enkelt som möjligt. Det är viktigt att ta hand om sin hälsa. Genom att kontakta oss på Rehab kan du få hjälp och stöd för att lösa hälsoproblem och frågor på ett säkert och pålitligt sätt. Personalen på Rehab och Vårdcentralen är utbildade och erfarna för att ge dig den bästa möjliga vården.

Ingen ska behöva tackla hälsoproblem ensam och du kommer att må bättre efter att ha tagit hand om dina behov. Kom ihåg att vårdcentralen och rehabmottagningen finns där för att hjälpa dig, oavsett om det gäller fysiska eller psykiska hälsoproblem. Så tveka inte att ta kontakt med oss för att ta hand om dig själv och din hälsa. Du förtjänar att må bra och få den vård du behöver. Kontakta oss idag!

Välj typ av ärende

Vid frågor som gäller vård, exempelvis receptärenden, frågor om besvär eller önskemål om tidsbokning, använder du en av kontaktvägarna nedan:

Vid avbokningar, önskemål om ombokningar eller annat önskemål om tidsbokning, hör du av dig via en av kontaktvägarna nedan:

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss på vårdcentralen via epost. Vi svarar dig så snart vi kan. Vänligen observera att vi ej hanterar ärenden kring vård via epost, med hänsyn till din sekretess som patient. För ärenden som gäller vård, vänligen använd vår chatt eller ring oss.

Via detta formulär kan du lämna förbättringsförslag, synpunkter eller klagomål till rehabmottagningen. Fyll i formuläret nedan och ange om du önskar bli kontaktad eller ej.