Forsåker Rehab i Mölndal

Idrottsskademottagning inom Primärvården

Välkommen till vår idrottsskademottagning inom primärvården. Vi specialiserar oss på att diagnostisera, behandla och rehabilitera idrottsrelaterade skador. Vårt mål är att hjälpa dig att återgå till din idrott och fysiska aktivitet så snabbt och säkert som möjligt.

Vad är en Idrottsskademottagning?

Vår idrottsskademottagning är en specialistklinik inom primärvården där vi fokuserar på att behandla skador som uppstår vid fysisk aktivitet och idrott. Våra erfarna team består av läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som är experter på idrottsskador och rehabilitering.

Vem kan få Hjälp hos oss?

Vi hjälper idrottare på alla nivåer – från motionärer till elitidrottare – med ett brett spektrum av skador, inklusive:

 • Muskel- och senskador: som sträckningar, bristningar och inflammationer.
 • Ledskador: som vrickningar, luxationer och överbelastningsskador.
 • Frakturer och stressfrakturer: som kräver specialiserad behandling och rehabilitering.
 • Överbelastningsskador: som tendinit, bursit och löparknä.

Våra Tjänster

Vi erbjuder en komplett vårdprocess från diagnos till rehabilitering, med fokus på att återställa din funktion och förebygga framtida skador:

 • Snabb Diagnos och Utredning: vi använder avancerade diagnostiska verktyg och tekniker för att snabbt och noggrant fastställa din skada.
 • Individuell Behandlingsplan: baserad på din skada och dina mål, utarbetar vi en personlig behandlingsplan.
 • Rehabilitering och Återgång till Idrott: vi erbjuder skräddarsydda rehabiliteringsprogram för att säkerställa en säker och effektiv återgång till din idrott.
 • Förebyggande Träning: vi ger råd och träningsprogram för att stärka kroppen och minska risken för framtida skador.
 • Akutvård: om du har råkat ut för en akut skada erbjuder vi snabb och effektiv vård för att påbörja din återhämtning direkt.

Så Här Går det Till

 1. Bokning av Tid: Kontakta oss för att boka en tid. Vi strävar efter att erbjuda snabba tider för att minimera din väntetid.
 2. Bedömning och Diagnos: Vid ditt första besök gör vi en noggrann bedömning och ställer en diagnos med hjälp av avancerade diagnostiska verktyg.
 3. Behandling och Rehabilitering: Vi utarbetar en personlig behandlingsplan och påbörjar din rehabilitering. Vi följer regelbundet upp din utveckling och justerar behandlingen vid behov.

Kontakta Oss

Har du drabbats av en idrottsskada eller vill du ha mer information om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vårt kunniga och engagerade team finns här för att hjälpa dig.

I samarbete med Forsåker Vårdcentral

Forsåker Rehab drivs tillsammans med Forsåker Vårdcentral, och vi har således ett tätt samarbete. Vid behov hjälper vi dig med läkarkontakt och vidare utredning.

Välkomna till oss!